Wie zijn wij? Of u nu 5 of 500 wagens in uw wagenpark heeft rondrijden, werkt vanuit huis of zich met 20 vestigingen afvraagt hoe u grip krijgt op alle data in uw bedrijf, de vraagstukken waar u dagelijks mee wordt geconfronteerd zijn niet uniek. Wij willen onze klanten laten delen in een stevige dosis praktijkervaring en hopen zo ook voor u dat stukje voorsprong in uw branche te realiseren, waardoor uw bedrijf de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kan gaan.
Ervaring toegepast De oprichters van Creative Gears S. P. hebben reeds het nodige automatiseringsleed gezien. Als adviseurs, medewerkers of project managers van uiteenlopende automatiseringsprojecten hebben we met lede ogen aangezien, dat er steeds aan het eind van de rit toch nog allerlei vragen onbeantwoord bleven: waarom werkt de software niet (zoals verwacht), waarom duurt koppelen zo lang en is het resultaat van een software-implementatie of tot stand gebrachte koppeling zo teleurstellend? Na een jaar of 10 trajecten met dezelfde kritische noten te hebben afgesloten, vonden ze het tijd voor een bedrijf met een eigen insteek op het gebied van systeem-integratie en data-uitwisseling: Het leveren van software die als doel heeft om op generieke wijze data-uitwisseling mogelijk te maken en waarmee de klant altijd inzicht houdt in en controle houdt op de eigen data. Op grond van deze filosofie is vanuit de Glasstad Leerdam de ontwikkeling gestart van ons kernproduct CG-Connect. Iedereen is uniek Het is natuurlijk een ontzettende open deur, maar wanneer men spreekt van een  standaardoplossing, dan werpt dit vanzelf een aantal vragen op. De meest belangrijke voor u als (toekomstige) klant: Past ons proces wel in zo'n 'standaard'? Ons antwoord: wij passen ons aan aan uw proces. Het uitgangspunt van CG-Connect is juist dat het ingezet moet kunnen worden in alle mogelijke situaties waar je maar aan kunt denken. Elk bedrijf heeft nu eenmaal een eigen karakter en een unieke aanpak van de eigen core business processen geeft haar bestaansrecht. De één wil extreme controles op data-inhoud, de ander wil alleen weten dat het goed over is gekomen. De één praat over containers, de ander over cateringbestellingen. De één wil data overbrengen van een bron binnen het eigen bedrijf, naar een bestemming binnen het eigen bedrijf, de ander wil data overbrengen naar zijn klanten of naar een meldkamer. Hoewel het principe gelijk is, moet de toepassing ervan wel voor iedereen afzonderlijk in eigen taal herkenbaar blijven. Zo blijft het simpel.
Werkwijze Zelfs als iedereen iets anders wil en unieke eigenschappen en processen heeft, is het nog steeds mogelijk om onze projecten met een generieke aanpak aan te vliegen. Home Oplossingen Techniek Praktijk Nieuws Service Over Contact Over