Data-uitwisseling tussen backoffice en boordcomputer Een beeld van projecten waarin we met CG-Connect een of meerdere boordcomputersystemen data uitwisselen met backoffice-pakketten...
Overname
Het wagenpark is uitgerust met een boordcomputersysteem wat opdrachten ontvangt en data retourneert aan allerlei verschillende systemen. Bij een bedrijfsovername kwamen er een 10-tal wagens bij, die net waren uitgerust met een ander boordcomputersysteem.
Uitwisselen met charters
Bedrijven die veel met charters werken, lopen vaak aan tegen het feit dat data van eigen wagens die zijn uitgerust met boordcomputer realtime terug komt, terwijl de data van de charters vaak (lang) op zich laat wachten. CG-Connect biedt mogelijkheden.
Koppeling omvormen
Leveranciers van backoffice pakketten gaan vaak zelf de uitdaging aan om hun (plan-) pakket te koppelen aan een boorcomputersysteem. Maar wat als u nu wel die software, maar niet die boordcomputer wilt aanschaffen? Wij vormen de bestaande koppeling om.
Nog geen koppeling
De diversiteit aan software om te plannen of te registreren is inmiddels gigantisch. Vooral bij MKB is er nogal wat in gebruik waar helemaal geen koppeling met een mobiel systeem bestaat - en waarschijnlijk ook nooit zal komen. Toch zijn er vaak wel degelijk opties.
Home Oplossingen Techniek Praktijk Nieuws Service Over Contact